Veelgestelde vragen

Met onderstaande 'Veelgestelde vragen' proberen we hier alvast een antwoord te formuleren voor de eerste vragen die bij jou zouden kunnen opkomen. Heb je echter bijkomende concrete vragen, aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen.

Gemiddeld 4 weken

Luchtgommen is enkel een veredelde/misleidende naam voor zandstralen.

Ja, doch gezien onze werken op verplaatsing, enkel na afspraak.

Alle massieve stukken worden eerst door ons professioneel verwijderd en meegenomen voor de behandeling ervan. De niet-massieve stukken worden door ons ter plaatse met een hoogwaardige lak behandeld identiek aan de door u gekozen kleur voor uw keuken.

Neen, helemaal niet. Water en zeep volstaan. De vernislaag garandeert een groot onderhouds- en gebruiksgemak. (waterringen en dergelijke behoren  tot het verleden)

Een standaardrichtprijs kan u telefonisch doorgegeven worden. Voor een correct gepersonaliseerde prijsopgave komen we na telefonische afspraak vrijblijvend bij u langs.

Enkel bij de harde houtsoorten zoals bijvoorbeeld eik, beuk en olm komen we tot de beste resultaten alhoewel in principe alle houtsoorten kunnen gezandstraald worden.

Het staat u volledig vrij, doch binnen een straal van ongeveer 25 km is het vervoer door ons (ophaling en aflevering) gratis.
Een lift kan u ook zelf regelen of aan ons overlaten.

Enkel een  massieve binnenkant kan op uw vraag meebehandeld worden.

De desbetreffende ruimte (living/keuken/hall/...) wordt helemaal door ons ingepakt en afgesloten van de andere, die bijgevolg stofvrij zullen blijven.
De werkruimte zelf wordt na elke dag weer helemaal stof- en vuilvrij gemaakt. Daar is stofaanslag op de muren niet uit te sluiten. Daarom raden wij u aan schilderen en/of behangen uit te stellen tot na onze werken.

Voor de renovatie van een trap worden 5 dagen ingepland.
dag 1: voorbereidende werken, inpakken en afplakken.
dag 2 : zandstralen en opkuisen.
dag 3/4/5: nabehandeling indien u daarvoor kiest.

Ja, dit is geen enkel probleem gedurende de hele week. De nabehandeling wordt steeds in de voormiddag aangebracht, zodat de droogtijd van 8 uur kan gerespecteerd worden.

Ja. Schade wordt volledig uitgesloten, daar we bij de aanvang van de werken alles zeer zorgvuldig beschermen.

Ja. Hiervoor hebben we een jarenlange samenwerking met gespecialiseerde firma's.

Door het zandstralen en/of decaperen bekomen we de originele houtskleur.
U kan opteren voor verdere behandeling of kleuring te kiezen uit onze ruime waaier aan stalen of het kleur dat u in gedachten zou hebben.

Ja, hierin heeft u de vrije keuze.

Keukendeurtjes worden eerst gedecapeerd en altijd afgewerkt met een vernislaag, die zowel een hoge chemische als mechanische weerstand biedt. Dit houdt in dat ze niet alleen een grote krasbestendigheid hebben, doch ook een extra glad en gemakkelijk te onderhouden oppervlak krijgen,zodat u ze perfect kan onderhouden met water en zeep (bvb Dreft, Ajax...)