Keukenrenovatie

Waarom een nieuwe keuken kopen als wij uw oude voor een fractie van de prijs renoveren? We decaperen uw keuken en behandelen deze met een door u gekozen kleur, afgewerkt met twee lagen degelijke 2-componenten keukenvernis.

Alle deurtjes en ladefronten worden door ons zorgvuldig gedemonteerd en meegenomen naar onze atelier voor de verdere behandeling.
Alle massieve delen worden ter plaatse geschuurd, behandeld en gevernist.  
Mocht u geen massieve keuken hebben, geen nood! We kleden alle niet-massieve delen her uit in fineer die op zijn beurt de kleurbehandeling krijgt die u gekozen heeft en deze wordt eveneens afgewerkt met een kwaliteitsvolle vernis.

  

Standaard decaperen we uw keuken om een mooi glad resultaat te bekomen.

Wat met uw formicadeurtjes? U bent niet verplicht die te houden. Samen met onze partners gaan we voor u op zoek naar kwalitatieve massiefhouten of formica kastdeuren.

Indien u dit wenst, kunnen we eveneens zorgen voor een nieuw werkblad, al dan niet aangevuld met een nieuwe spoelbak in op- of onderbouw met of zonder druipvlak verwerkt in het blad.
Ook nieuwe keukentoestellen kan u kiezen uit onze ATAG – catalogus.

TD Design vervangt uw oude lades door een hoogwaardig alternatief van BLUM (besteklade, pottenlade, binnenlade,...). Dankzij het remsysteem sluit uw lade altijd in stilte!

In combinatie met de scharnieren van BLUM gaan ook uw vernieuwde kastdeuren altijd geruisloos dicht.

Wenst u het geheel van de renovatie af te werken met nieuwe deurknopjes en trekkers, ook daarvoor bieden wij u via onze partner een ruime keuze aan, alsook een modieuze ledverlichting kan bij ons worden gekozen.